Päivitetty 19.4.2020

Poikkeustila

Tällä hetkellä valitettavasti pentuja ei voi tulla etukäteen katsomaan koronaepidemian vuoksi. Pennuista laitetaan kuitenkin vidoita ja kuvia nähtäville pennun varanneille henkilöille. 

Muutoksia kennelnimen omistajuudessa:

Susanna oli kennel Allway's toinen haltija vuosina 2009- tammikuu 2020. Jatkossa Susanna jatkaa kasvatusta omalla kennelnimellä. Yhteistyö välillämme jatkuu yhä tiivisti mm. yhteisomistuksessa olevien koirien muodossa. Tervetuloa tutustumaan sivuihin! https://www.kokkerienergiaa.com/

Susun pentue

Susulle ja Otolle pentuja odotettavissa!

Pentujen odotetaan syntyvän toukokuun loppupuolella.

Valitettavasti menetimme koko pentueen pian syntymän jälkeen. :'( 

Pipsan pentue

Pipsan (Allway's Peep Show) pennut ovat syntyneet 27.5.2020 . Narttuja ei tällä hetkellä ole varattavissa..

 • Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
 • PRA-prcd Clear
 • Lonkat: A/A (Blup 108)
 • Polvet: 0/0

Pipsa on läpäissyt spanieleiden taipumuskokeet (SPA1) ja palkittiin päivän parhaasta vesinoudosta. Näyttelyistä Pipsalla on SA. Luonteeltaan Pipsa on ihmisrakas, innokas ja iloinen kokkeri. Erityisesti Pipsa tykkää touhuta lasten kanssa. Se tykkää tehdä asioita ihmisen kanssa ja oppii nopeasti uusia asioita. Sillä on myös hyvä keskittymiskyky. Pipsa matkustaa autossa vaivatta ja osaa olla myös yksin kotona. Pipsan lempipuuhaa on tietenkin osallistua kaikkeen mitä kotona tapahtuu ja leikkiä pehmoleluilla.

Pipsan sisarusten lonkkia on kuvattu seuraavasti: 2x A/A, B/A, C/C. Sisaruksista kaksi on käynyt spanieleiden taipumuskokeissa läpäisten ne ensi yrittämällä.

Pipsalla on erinomainen turkinlaatu. Turkkia ei ole liian runsaasti ehkä jopa niukasti näyttelyitä ajatellen. Taipumuskoepäivän päätteeksi Pipsan turkkiin ei ollut tarttunut roskan roskaa, joten sekin kertoo että turkki on juuri oikeanlaatuista, eikä kerää puolta metsää mukaansa.

Uros jolla Pipsa on astutettu on komea Melvin (FI MVA SE MVA(N) EE MVA LV MVA LVV-17 Backhills Fit as A Fiddle) . Melvin elää uroslaumassa alfauroksena ja on lempeä ja kiltti laumanjohtaja :) Melvinillä on näyttelyistä kertynyt hieno tittelirivstö ja se on läpäissyt myös spanieleiden taipumuskokeet. Mejässäkin Melvin on startannut kaksi kertaa tuloksena AVO2. Melvinillä on todella kaunis ja hyvänlaatuinen turkki.

 • Lonkat: A/A
 • Kyynärät: 0/0
 • Polvet: 1/1
 • Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
 • PRA-prcd: Clear by clear parents
 • Kokeet: SPA1, mejä AVO2
 • Näyttelyt: FI&LV&EE MVA SE MVA(N)  LVV-17

Näille pennuille etsin ihan tavallisia liikunnallisia koteja, joissa ollaan valmiita ottamaan koira perheenjäseneksi mukaan kaikkeen arjen toimintaan. Pennuissa on potentiaalia myös harrastamiseen ja harrastavat kodit ovatkin etusijalla (esim. nenätyöskentely, spanieleiden taipumuskokeet, toko, agility jne...) Toivon, että pennun ensimmäiseen elinvuoteen ollaan valmiita panostamaan ja pennulle tarjotaan paljon erilaisia kokemuksia ja sosiaalistumista sekä hyvä tapakoulutus. Etusijalla myös lonkkakuvaamiseen sitoutuvat perheet (kirjataan kauppakirjaan). Rodun turkinhoitoon on myös tutustuttava ja sitouduttava koko koiran eliniäksi.

Alla kuvia Pipsasta (musta) ja Melvinistä (blueroan). Klikkaa kuvaa saadaksesi sen isommaksi. Melvinin kuvat: Merja Talman